Rynkereduktion med botox, ikke kun i København.

Botox har de alle sammen.

Botox kan man behandle rynker med både i København, Århus og andre steder i Danmark, ja det kan man jo i hele verden, der er utallige muligheder både i nord, syd, øst og vest. Hvis man skal have ordnet rynker i København, Århus, Ålborg eller andre steder, så er der mange muligheder og det er nemt at finde nogle som kan og vil hjælpe dig med at få det ordnet med botox. Du kan få botox behandling i København her

Mange myter om botox.

Det er ikke kun i København man møder nogle som vil have ordnet rynker med botox, det er også i Århus og myterne om rynkebehandlinger  er alle steder og det er de samme om du er i København eller i Århus.

Myte 1: Man kan ikke smile med botox i ansigtet. Jo hvis det bliver gjort ordentligt så kan man ikke mærke at man har fået botox i hovedet man kan kun se det fordi rynkerne forsvinder.

Myte 2: Man kommer til at se værre ud når virkningen fortager sig. Ved en Botox behandling bliver hudens rynkeproces passiviseret i fire til seks måneder, hvilket betyder, at hudens strukturelle integritet faktisk bliver forbedret.

Myte 3: Botox bruges i læberne. Det er en ad mest almindelige myter og nej det gør man bare ikke for det har slet ikke noget formål i læberne det fjerner rynker.

Myte 4: Det gør ondt. Ja lidt ondt gør det jo for man bruger nåle, men det er ikke en vild smerte for nålene er så små at man ikke rigtig mærker det. Det er lidt som at tage insulin det er meget små nåle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *