Hvordan vælger man en tandlæge?

Det sker jo ikke særligt tit at man skal til tandlæge, så det er jo bare nemmere at blive hos den samme tandlæge, men da jeg havde en temmelig uheldig oplevelse sidst jeg var hos min tidligere tandlæge i kbh. havde jeg lovet mig selv at jeg ville prøve noget nyt.

Men hvor finder man så lige en tandlæge?

Jeg havde spurgt nærmeste vennekreds men der var ingen der ville give en klar anbefaling så jeg spurgte Google og søgte på “Tandlæge vesterbro”, og den første der kom frem var en side med nogle venligt smilende menesker på forsiden, og en letforståelig prisoversigt, så dem prøvede jeg. Det var en ovenud positiv oplevelse og jeg er nu i den fantastiske situation at have en tandlæge som jeg faktisk kan anbefale til mine venner. Der er muligvis mange flere gode tandlæger i København, men jeg tror ikke jeg kommer til at prøve dem 😉

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *